Πληροφορίες Παραγγελιών

Τρόποι Παραγγελίας

1. Τηλεφωνώντας στο 99643761 για προετοιμασία παραγγελίας και παραλαβή από το κατάστημα

2. Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Πλατανιστάσα

( διεύθυνση στο κάτω μέρος της σελίδας ), μεταξύ ωρών 08.00 - 17.00

3. Μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος. Επιλέγετε τα προιόντα που επιθυμείτε και τα προσθέτετε στο καλάθι. Στην συνέχεια, κάνετε επιβεβαίωση παραγγελίας. Έξοδα Αποστολής : 2 ευρώ για Παραγγελίες κάτω των 30 ευρώ. Άνω των 30 ευρώ δωρεάν.

Τρόπος Αποστολής Ηλεκτρονικής Παραγγελίας

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες που λαμβάνονται πριν τις 16.00 (Δευτέρα-Παρασκευή) , συνήθως αποστέλλονται εντός της ημέρας με την ταχυδρομική υπηρεσία. Ο πελάτης παραλαμβάνει την παραγγελία του, το μέγιστο εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Αλλαγές και Ακύρωση Παραγγελίας

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε μία παραγγελία τηλεφωνικώς στο 99643761, εφόσον η παραγγελία δεν έχει ήδη αποσταλέι με την υπηρεσία αποστολής.

Σε περίπτωση που ο πελάτης παραλάβει λανθασμένη παραγγελία (λάθος αριθμός προϊόντων, λάθος προϊόν), τότε η Εταιρεία επωμίζεται τα έξοδα επιστροφής προιόντων όπως και επαναποστολής των σωστών προιόντων, όταν και μετά απο έλεγχο της Εταιρείας στα επιστραφέντα, διαπιστωθεί λάθος στην παραγγελία του Πελάτη.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η ιστοσελίδα μας, καθόλη την διάρκεια της πλοήγησης σας και κατά την διάρκεια των αγορών σας, διασφαλίζει την ασφάλεια των πληροφοριών του χρήστη, μέσω του πρωτοκόλλου SSL (Secured Socket Layer). Αυτό διασφαλίζει την αξιοπιστία των online αγορών σας από το κατάστημα μας.

Παραδοσιακά Αλλαντικά Πιτσιλιάς - Διανομή σε όλη την Κύπρο

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΊΤΕ ΜΑΣ​

Γρηγόρη Αυξεντίου 73, Πλατανιστάσα, 2755,

Λευκωσία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ: 99 643761

Ηλ. Ταχυδρομείο: diosmati@outlook.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon